Archos introduceert nieuwe smartphone met adviesprijs van 50 euro

Het Franse Archos heeft deze week een aantal nieuwe smartphones uitgebracht. Eén van deze smartphones wordt verkocht voor een lage adviesprijs van slechts 50 euro. Hiermee is de smartphone een van de goedkoopste smartphones. 

Archos 40: Lage adviesprijs

De nieuwe Archos serie bevat vier smartphones welke in het betaalbare segment worden verkocht. Het goedkoopste toestel uit de reeks kost slechts 50 euro.

De Archos 40 is het instapmodel en is voorzien van redelijke specificaties. De Archos Access 40 bevat over een 4 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Onder de motorkap van de smartphone is er een quadcore-processor te vinden met 1GB werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte. Ook is er een mogelijkheid om de interne opslag te vergroten via een micro-sd-geheugenkaartje.

In de serie zijn ook grotere modellen aanwezig met een scherm van 4,5, 5 en 5,5-inch. Deze modellen hebben dezelfde resolutie maar beschikken over een betere camera, een grotere accu en 16GB interne opslagcapaciteit. De overige smartphones zijn ook behoorlijk goedkoop. Het 5,5-inch exemplaar wordt verkocht voor 79 euro.

Vorig artikelAmazon en Microsoft laten Cortana en Alexa samenwerken
Volgend artikelBang & Olufsen presenteert nieuwe Beovision Eclipse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in