Samsung onthult nieuwe Galaxy J7+

Samsung heeft vandaag de nieuwe Galaxy J7+ is Thailand officieel uitgebracht. De Galaxy J7+ is een mid-range smartphone van Samsung welke de beschikking heeft over een dual-camera setup-up en 4GB aan werkgeheugen. 

Samsung Galaxy J7+

Samsung Thailand heeft vandaag de smartphone officieel uitgebracht op de website. De Samsung Galaxy J7+ beschikt over behuizing van metaal en glas, een 5.5 inch Super Amoled-scherm. Onder de motorkap van de smartphone is er een Helio P20-chipset te vinden met acht rekenkernen. Verder beschikt de smartphone over een interne accu met een capaciteit van 3000mAh en is er 4GB aan werkgeheugen te vinden. 

Aan de achterzijde van de smartphone zijn er een tweetal camera’s te vinden. Het gaat hierbij om een 13 megapixel-camera en een 5 megapixel-camera. Verder is er ondersteuning voor 4G LTE en heeft de smartphone plaatst voor een dual-sim mogelijkheid.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy J7+ wordt in Thailand aangeboden in het zwart, roze en zilver voor omgerekend 326 euro. Of de smartphone ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelAlle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo
Volgend artikelXiaomi en Google lanceren nieuwe Xiaomi Mi A1 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in