Samsung Galaxy Note 8 enorm populair

Ondanks de problemen rondom de Galaxy Note 7 is de nieuwe Galaxy Note 8 een enorm groot succes. De Samsung Galaxy Note 8 heeft alle records van zijn voorganger verbroken. 

De nieuwe Samsung Galaxy Note 8 is de opvolger van de Galaxy Note 7. Het verhaal van de Note 7 is bij iedereen wel bekend. Vanwege een technisch mankement is de smartphone uit de verkoop gehaald en is er een grote terugroepactie gestart om alle toestellen terug te halen. Ook een tweede lading exemplaren leverde problemen op. Op verdere schade te voorkomen heeft Samsung besloten om de smartphone geheel uit de markt te halen.

Samsung Galaxy Note 8 breekt records

De Samsung Galaxy Note 8 is een behoorlijk krachtige smartphone met interessante specificaties en een volledig nieuw design. In vergelijking met zijn voorganger wordt de smartphone behoorlijk vaak gepre-orderd. De Samsung Galaxy Note 8 wordt 2.5 keer zo vaak besteld als de Galaxy Note 7 in dezelfde periode. In de eerste vijf dagen van de verkoop werden er 650.000 bestellingen ontvangen.

Apple heeft gister de grootste concurrent uitgebracht voor de Note 8. Het gaat hierbij om de compleet vernieuwde iPhone X.

Vorig artikelNintendo NES Classic Mini opnieuw in productie
Volgend artikelApple verwijdert App Store uit iTunes versie 12.7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in