Xiaomi Mi A1 met Android One te bestellen in Nederland

De Xiaomi Mi A1 is een opvallende smartphone welke beschikt over het Android One systeem. De nieuwe smartphone is te verkrijgen in Nederland voor een adviesprijs van 260 euro. Het grootste voordeel van de smartphone is dat de smartphone zeker is van een update naar Android Oreo en Android P. 

Xiaomi Mi A1 met Android One

De smartphone is in Nederland te verkrijgen via de provider Belsimpel. De Xiaomi Mi A1 is een betaalbare smartphone welke voor een langere tijd updates kan verwachten. Android One-smartphones zijn vooral populair in opkomende markten zoals India, Bangladesh, Vietnam en Oost-Europese landen.

De webwinkel Belsimpel verkoopt de smartphone voor een adviesprijs van 260 euro. Daarvoor krijg je een smartphone met een 5.5-inch Full-HD scherm, USB Type-C en een interne opslagcapaciteit van 64. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 635 te vinden met 4GB aan werkgeheugen.

Het grootste voordeel van de smartphone is de aanwezigheid van een stock Android-versie. Hierdoor komen er tijdig updates beschikbaar voor de smartphone. Google heeft laten weten dat de smartphone de update zal krijgen naar Android 8.0 Oreo.

Vorig artikelSonos gaat AirPlay 2 ondersteunen voor alle speakers
Volgend artikelMicrosoft voegt geen nieuwe functies meer toe aan Windows 10 Mobile

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in