Review: Twelve South BookBook vol. 2 voor MacBook Pro

Voor de iPhone en iPad zijn er veel verschillende accessoires en hoesjes beschikbaar welke je iPad of iPhone een uniek uiterlijk meegeven. Naast smartphones en tablets zijn er ook unieke hoesjes beschikbaar voor de MacBook Pro. Een van deze opvallende producten is de BookBook vol. 2 case van Twelve South. 

Twelve South

Twelve South is een merk uit Amerika met een uniek design. De producten van Twelve South zijn gericht voor de Apple producten, waaronder de MacBook, iMac, iPad en iPhone. De BookBook is een van de meest opvallende producten. Met de BookBook geeft je de MacBook Pro een uniek uiterlijk in de vorm van een oud boek.

Uiteraard beschikt de BookBook cover over een uitstekende kwaliteit en is er een dergelijke lederen kwaliteit aanwezig waardoor het product exclusief oogt.

Review:

De BookBook Vol. 2 is de meest recente versie welke beschikbaar is voor de 12-inch MacBook, 13-inch MacBook Pro en 15-inch MacBook Pro. De nieuwe Vol. 2 is geschikt voor de MacBook’s welke beschikken over een USB-C aansluiting.

In tegenstelling tot de voorgaande versie van de BookBook zijn er een aantal interessante wijzigingen. Eén van de opvallende nieuwe functionaliteiten is de portfolio pocket, waarin je documenten, contracten en samples kan bewaren.

Uniek design

De BookBook is voorzien van een uniek design, in de vorm van een oud boek. Ondanks het oude ontwerp zijn de meest recente technieken gebruikt. Zo is er een dergelijke beschermingen en een harde cover, waardoor de MacBook Pro altijd optimaal wordt beschermd.

TwelveSouth staat bekend om de hoge kwaliteit, en dat is zeker ook terug te zien bij de BookBook. Er is een hoogwaardige kwaliteit leer gebruikt, goede sluitingen en zowel van binnen als buiten een goede afwerking. Hierdoor is de case prima actief te gebruiken.

Beschikbaarheid

De producten van BookBook zijn via verschillende webshops en fysieke winkels te bestellen. In Nederland is de BookBook v.2 onder andere te bestellen via de webshop iPhones-cases.nl

Vorig artikel‘Apple kan in 2017 maximaal 20 miljoen iPhone X’s verschepen’
Volgend artikelWhatsApp laat gebruikers berichten verwijderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in