Pre-order iPhone X: Levertijd loopt flink op

Vandaag is Apple gestart met de pre-order van de iPhone X. De levertijd is al snel opgelopen naar ruim 5 tot 6 weken. Vanaf 9:01 was het mogelijk om de iPhone X te bestellen in 55 landen, waaronder ook Nederland. 

iPhone X Pre-order

Door de vermoedelijke grote tekorten van de iPhone X zal de levertijd in de online Apple Store en andere webwinkels snel toenemen. Binnen 20 minuten liep de levertijd in de Apple Store op tot 5 à 6 weken. Vanaf 3 november begint Apple met de levering van de nieuwe iPhone X.

De iPhone X kost in Nederland 1159 euro (64GB) of 1329 euro (256 GB). Er is keuze uit twee verschillende kleuren, waaronder zilver en spacegrijs. Vanaf 3 november zal Apple starten met het leveren van de smartphone. Op 3 november is er ook een beperkte verkoop in de store zelf.

iPhone X

De iPhone X is een compleet nieuwe iPhone welke beschikt over een volledig nieuw scherm en is uitgerust met Face ID.

iPhone X reserveren in Nederland

Het is nog altijd mogelijk om de iPhone X in Nederland te reserveren bij de Apple Store, webwinkels en telecomproviders. Inmiddels is de levertijd bij de Apple Store in Nederland 5 tot 6 weken voor beide exemplaren.

Uit alles blijkt dat er veel vraag is naar de exemplaren met 256GB opslag, vooral de kleur in spacegrijs is populair. Apple heeft zelf ook aangegeven dat er op 3 november vanaf 8:00 in Amsterdam, Den Haag en Haarlem een voorraad zal zijn in de winkel. Om hoeveel exemplaren het gaat, is vooralsnog onduidelijk.

Niet langer wachten op een nieuwe iPhone. De nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn eenvoudig verkrijgbaar in Nederland.

Vorig artikelProductie Tesla Model 3 kampt opnieuw met problemen
Volgend artikelApple: “Vraag naar iPhone X ongekend hoog”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in