Xiaomi Mi 7: Goedkope high-end smartphone

Binnenkort komt Xiaomi met een opvolger van de populaire Xiaomi Mi Mix 6. De nieuwe Xiaomi Mi Mix 7 komt pas volgend jaar op de markt, maar is inmiddels al meerdere keren opgedoken. Nu zijn er ook een aantal specificaties opgedoken.

Xiaomi Mi 7

Xiaomi heeft veel smartphone is het assortiment welke beschikken over indrukwekkende specificaties en worden verkocht voor lage adviesprijzen. Xiaomi is vooral bekend van de populaire mid-range en low-end smartphone. Nu heeft Xiaomi ook succes op het high-end segment. De Mi 6 is hier een goed voorbeeld van.

De Xiaomi Mi 7 wordt de nieuwe smartphone welke naar verwachting begin 2018 zal verschijnen. Een randloos scherm is de nieuwe trend, de nieuwe Xiaomi Mi 7 zal beschikken over een volledig nieuw ontwerp met dunnere bezels rondom het scherm.

Volgens de informatie beschikt de smartphone over een 6-inch scherm met een OLED-paneel. Naar verluidt is de vingerafdrukscanner niet meer aan de voorzijde te vinden, maar op de achterkant van de smartphone.

Onder de motorkap zal er naar verwachting een nieuwe Snapdragon 845 te vinden zijn, dit is de opvolger van de Snapdragon 835 smartphone. Verder is er volgens de bron 6GB aan werkgeheugen te vinden, en is er een 16 megapixel camera aan de achterzijde. Volgens bronnen is de adviesprijs ongeveer 375 euro.

Vorig artikelTesla heeft bouw grootste batterij ter wereld voltooid
Volgend artikel‘Samsung Galaxy S6 en S6 Edge krijen alsnog update naar Android 8.0’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in