DJI onthult nieuwe Mavic Air drone

DJI heeft een nieuwe drone uitgebracht welke in vergelijking met de DJI Mavic Pro behoorlijk compact is. De nieuwe opvouwbare drone met 4K-camera wordt verkocht voor 849 euro. 

Opgevouwen is de drone twee keer zo klein als de Mavic Pro. De nieuwe drone heeft een accuduur van 21 minuten en heeft een maximumsnelheid van 68 km/u.

Verder beschikt de Mavic Air drone over een 4K-camera en een 3-assen gimbal. Verder maakt de camera video’s met 30 frames per seconde. Ook stelt de drone je in staat om met de 32-megapixel sensor panoramashots te schieten.

De Mavic Air is een soort mix tussen de Pro en de Spark. Het grootste voordeel is de eenvoudigheid van de drone. De nieuwe Mavic Air is erg makkelijk op te vouwen.

De Air is voorzien van 8 GB intern geheugen, voor langere video’s is het ook mogelijk om geheugenkaarten in de drone te stoppen.

DJI heeft de drone beschikbaar gemaakt via de website. De levering van de drone vindt vanaf 28 januari plaats. De drone kost 849 euro en dat is inclusief een aantal accessoires waaronder een accu, afstandsbediening, draagzak, twee paar propellerbeschermers en vier extra propellers. Voor het extra pakket van 1049 krijg je een aantal extra accessoires en 3 nieuwe accu’s.

Vorig artikelApple HomePod vanaf 9 februari verkrijgbaar in eerste groep landen
Volgend artikelFitbit stopt vanaf 30 juni met ondersteuning Pebble-smartwatches

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in