WhatsApp Business nu ook in Nederland beschikbaar

WhatsApp is momenteel het meest populaire platform wereldwijd als het gaat om het versturen van berichten. Dagelijks wordt de populaire dienst door miljoenen Nederlanders gebruikt. 

WhatsApp Business

Vandaag heeft WhatsApp de nieuwe WhatsApp Business dienst vrijgegeven in Nederland. Met WhatsApp Business is het mogelijk om eenvoudig in contact te komen met bedrijven.

Vooralsnog is de dienst alleen beschikbaar voor Android. Via de Play Store is het mogelijk om de nieuwe app te downloaden. Een bedrijf is in staat om een omschrijving van de omschrijving aan te maken voor een bedrijfsprofiel, ook is het mogelijk om een afwezigheidsbericht klaar te maken.

Het doel is om het voor klanten makkelijk te maken om in contact te komen met een bedrijf. Met een dienst als WhatsApp Business is het eenvoudig om de dienst te gebruiken. Voordeel is ook dat de dienst gekoppeld kan worden aan een vast nummer, waardoor een mobiel nummer niet noodzakelijk is voor het gebruik.

Verdienmodel

Bedrijven kunnen de zakelijke berichtenservice voorlopig nog gratis gebruiken. WhatsApp heeft echter wel het plan om geld te gaan vragen voor de dienst.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here