Vivo X21: Groot scherm met vingerafdruksensor onder het scherm

Vivo heeft de nieuwe Vivo X21 uitgebracht. De nieuwe smartphone van Vivo beschikt over een aantal interessante details. Zo is er onder het scherm een vingerafdrukscanner te vinden, waarmee je de smartphone kan ontgrendelen. 

Vivo X21

De Vivo X21 heeft een fors 6,28 inch AMOLED-scherm welke de beschikking heeft aan een notch aan de bovenkant van het scherm. In de notch is er een 12 megapixelcamera verwerkt, aan de achterzijde is er een 12 megapixelcamera te vinden met een diafragma van f/1.8. Daarnaast is er ook een 5 megapixelcamera aan de achterzijde met een diafragma van f/2.4.

Onder de motorkap is er een Snapdragon 660-chipset te vinden. In totaal is er 6GB aan werkgeheugen aanwezig in de smartphone.

De Vivo X21 128GB-versie genaamd Vivo X21 UD is een speciale versie welke de beschikking heeft over een vingerafdruksensor onder het scherm. Op dit toestel is er hierdoor geen scanner aan de achterzijde te vinden.

Beschikbaarheid

Het 64GB-model kost ongeveer €458 en de 128GB-versie zal over de toonbank gaan voor een bedrag van ongeveer 506 euro . De Vivo X21 UD zal een adviesprijs meekrijgen van 568 euro.

Vorig artikelAtari VCS: De nieuwe retro-console van Atari
Volgend artikelNokia 1 met Android Oreo Go beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in