Vernieuwde Mac Pro komt in 2019 op de markt

Apple werkt aan een vernieuwde Mac Pro welke in 2019 zal verschijnen. Apple heeft voor de ontwikkeling van de nieuwe Mac Pro een speciaal team opgericht welke de ontwikkelingen gaan ondersteunen om zo optimaal een workflow te creëren voor de nieuwe machines en software wanneer video of bijvoorbeeld muziekprofessionals gebruik maken van de nieuwe Mac. 

Nieuwe Mac Pro

In 2017 heeft het bedrijf laten weten dat Apple werkt aan een nieuwe Mac Pro. Het ronde model is afkomstig uit 2013 en is vrij lastig te upgraden. Hierdoor is het lastig om bijvoorbeeld meer opslag of ram capaciteit toe te voegen aan de computer. Het nieuwe model moet een stuk beter te upgraden zijn.

Apple heeft daarnaast een speciaal team opgezet dat ervoor zorgt dat de iMac Pro en Mac Pro zo goed mogelijk aan de eisen voldoen van de professionele gebruiker. Apple heeft hiervoor een aantal medewerkers in dienst genomen waaronder prijswinnende filmmakers en technici. Apple kijkt volledig naar de eisen en wensen van de gebruiker. Op basis van de feedback werkt Apple een een complete oplossing.

Het is nog niet duidelijk welke vorm de nieuwe Mac Pro krijgt, maar Apple benadrukt dat het om een modulair ontwerp gaat. Daarmee krijgt de Mac pro een flexibeler ontwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here