Motorola onthult nieuwe Moto G6 smartphones

Motorola heeft deze week de nieuwe Moto G6 smartphone uitgebracht. Het bedrijf heeft deze week de nieuwe Moto G6-serie uitgebracht. Het gaat hierbij om de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play. 

Motorola Moto G6

De Motorola Moto G6 toestellen zijn prima budgetsmartphones welke beschikken over prima specificaties. Alledrie de toestellen hebben hetzelfde ontwerp, de G6 heeft alleen als wijziging dat de vingerafdrukscanner op de achterkant is te vinden van het toestel.

De Moto G6 en G6 Play zijn even groot en hebben een scherm met een beelddiagonaal van 5,7 inch. De Moto G6 Plus is de grootste variant met een scherm van 5,9-inch.

Motorola heeft de G6 een 5,7-inch scherm gegeven met een FHD+ resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Aan de achterzijde is er een 12 en 5 megapixelcamera te vinden. Voorop een 8-megapixel exemplaar met flits. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 450-processor te vinden bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen. 

De Plus-versie is voorzien van iets krachtigere hardware. De processor van de G6 Plus is wat sneller, het scherm is groter en uiteraard is de accu ook groter. Daarnaast heeft de G6 Plus de beschikking over 1GB meer aan werkgeheugen.

De G6 zal verkocht worden voor een adviesprijs van 299 euro. De Moto G6 krijgt een adviesprijs van 249 euro terwijl de Moto G6 Play een goedkopere adviesprijs zal meekrijgen van 199 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here