Sonos lanceert nieuwe Beam soundbar

SOnos heeft zijn nieuwe Beam soundbar uitgebracht. De nieuwe soundbar is voor zowel muziek als tv-geluid geschikt en kan daarnaast gekoppeld worden met meerdere Sonos speakers. 

Sonos Beam

Sonos onthulde deze week in San Francisco zijn nieuwe compacte soundbar. De nieuwe Beam is bedoeld voor kleine tot middelgrote kamers. De speaker heeft ondersteuning voor meer dan 50 muziekdiensten en bevat ook de mogelijkheid om draadloos te streamen. In juli komt er ook ondersteuning voor AirPlay 2 naar de soundbar en de overige speakers.

Met AirPlay 2 kunnen gebruikers van iOS-apparaten direct muziek en audio van onder meer YouTube en Netflix op meerdere Sonos-speakers in huis afspelen. Hierdoor is er geen tussenkomst meer van een app.

De compacte soundbar heeft vier woofers, drie passieve radiatoren en een enkele tweeter. Verder is er een ethernet-ingang aanwezig en beschikt de speaker over ruisonderdrukking. Via een HDMI-kabel is de soundbar op de tv aan te sluiten, ook is er via een adapter een optische audio-poort aansluiting aanwezig.

Sonos Beam is vanaf 17 juli in zwart en wit verkrijgbaar voor 449 euro.

Vorig artikelJaguar I-Pace: Dit zijn de prijzen in Nederland
Volgend artikelInformatie FIFA 19 uitgebracht, FIFA 18 nu tijdelijk gratis te spelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in