Nikkei Extreme X8s: De actioncam met veel accessoires

Als we het over actioncamera’s hebben gaan veel consumenten vooral uit van GoPro. Echter is de markt voor de actioncamera’s enorm, en zijn er verschillende fabrikanten welke soortgelijke camera’s op de markt brengen. Nikkei is een van deze merken welke in het lagere prijs segment actioncamera’s verkoopt. 

Nikkei Extreme X8s

De Nikkei Extreme X8s is een actioncamera welke beschikt over prima specificaties. Met de camera neem je gedetailleerde beelden op in 4K. Ook slow-motion in Full HD met 60 frames per seconde is een van de vele mogelijkheden.

De beeldhoek van 170 graden is goed voor een groot zicht waarmee je de omgeving prima kan vastleggen. Naast filmen is er ook een speciale foto modus aanwezig. Foto’s maak je via de 16 megapixel sensor.

Nikkei heeft een aantal optimalisaties toegevoegd waardoor de beelden scherp en stabiel zijn. Er is intern een beeldstabilisatie toegevoegd.

Veel extra’s

Een groot voordeel van de Nikkei Extreme X8S is de hoeveelheid accessoires. Er zijn veel accessoires beschikbaar en worden er ook veel accessoires standaard meegeleverd. Zo worden er een tal van houders, pods, bandjes, behuizingen en overige accessoires meegeleverd.

Het meegeleverde horloge dient als afstandsbediening voor de action camera, hiermee is het mogelijk om de camera op afstand te bedienen. Naast de standaard meegeleverde accessoires zijn er nog meer nikkei Extreme X8S accessoires verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here