Ethos wallet beschikbaar in Nederland voor Android gebruikers

Het heeft even geduurd, na een behoorlijk vertraging heeft het team achter Ethos eindelijk de langverwachte app uitgebracht voor Android. Volgens het team volgt de app binnenkort ook voor iOS. Ook laat het team weten dat binnenkort de uitrol ook zal starten in andere landen. Vooralsnog is de app alleen toegankelijk in Nederland voor Android. 

Beschikbaar in Nederland

Ethos heeft een groot doel, en dat is de cryptocurrency markt voor iedereen toegankelijk maken. Het team heeft als doel om een burg te slaan tussen de consumenten welke nog niet investeren en de mensen die het wel doen. De universele wallet moet eenvoudig in gebruik zijn met een aantal unieke functionaliteiten.

“With the release of the wallet, Ethos has completed the first phase of development to provide an enterprise-grade universal wallet for a financial ecosystem that is open, safe and fair for everyone.”- Ethos CEO Shingo Lavine”

Veiligheid van de wallet

De veiligheid is enorm belangrijk, aangezien het om geld gaat. Bij Ethos garanderen ze de best mogelijke veiligheid van alle wallets, doordat de wallet offline wordt opgeslagen. Hierdoor kan er niet online worden ingebroken. Ethos maakt gebruik van een unieke techniek, waardoor alles volledig veilig is.

Watchfolio

Wachtfolio is een strakke interface waarmee je de prijzen van de munten kan bijhouden. In een duidelijk interface is het mogelijk om de waarde van je portfolio’s en munten bij te houden in één duidelijk overzicht.

Er komt meer, veel meer

Dit is het begin voor Ethos. Het bedrijf heeft laten weten dat er in de komende weken ook een release in de andere landen zal volgen. Ook werkt Ethos aan meerdere functionaliteiten, waaronder:

1. Fiat gateway with checking account
2. Credit-/debitcard
3. Trade crypto and traditionall assets
4. Social platform
5. Predictions features
6. Bedrock API for businesses
7. 1-click diversification
8. Auto-rebalance and managed portfolio by pro advisors

Zoals je kan zien is Ethos hierdoor meer als een Mobile app en universele wallet. De fiat gateway is een belangrijke toekomstige functionaliteit, waarmee Ethos zich kan onderscheiden van de rest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here