Formule 1 live: Zo volg je de Formule 1 live in Nederland

In Nederland is het op verschillende manieren mogelijk om de Formule 1 in Nederland live te volgen. Je kunt bij diverse televisie- en internetdiensten terecht om de Formule 1 te volgen in Nederland. 

Ziggo abonnees

Voor Ziggo abonnees is het eenvoudig om de Formule 1 live te volgen. Ben je Ziggo klant en heb jet digitale televisie? Ziggo klanten krijgen gratis toegang tot de Formule 1 kwalificatie en de race op zondag. De uitzenden worden uitgezonden via Ziggo Sport op kanaal 14.

Ook via Ziggo Go is het mogelijk om onderweg de uitzenden te bekijken van de Formule 1.

Geen Ziggo

Wanneer je niet beschikt over een Ziggo abonnement zijn er voldoende mogelijkheden om de race alsnog te volgen. Dat kan bij veel aanbieders zoals via RTL Duitsland. RTL Duitsland zendt zowel de kwalificatie als de live race live uit op het gratis net, helaas zijn er wel gedurende de races behoorlijk veel reclames aanwezig. Bij de meeste Nederlanders is RTL Duitsland in het pakket te vinden.

Engelse Formule 1 verslagen zitten achter de betaalzender Sky Sports, aangezien BBC de uitzendrechten op de Formule 1 niet meer heeft.

Internet

Naast TV is de race ook online te volgen via verschillende livestreams en liveblogs. Hierdoor is het ook mogelijk om de Formule 1 gratis live te volgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here