Samsung Galaxy A7 (2018) officieel te verkrijgen in Nederland

Vorige maand heeft Samsung de Galaxy A7(2018) uitgebracht. De nieuwe A7 is vanaf deze week officieel verkrijgbaar in Nederland. De midranger valt vooral op door de opvallende camera opzet en het premium design. 

Samsung Galaxy A7 (2018)

De nieuwe Galaxy A7 (2018) is de nieuwste smartphone in de A-serie van Samsung. Het toestel is in september officieel gepresenteerd.

Samsung heeft de smartphone een adviesprijs meegegeven van 349 euro, hiermee is de smartphone te vergelijken met de Nokia 7 Plus, Huawei P Smart Plus.

Opvallend is de camera, aangezien één van de camera’s beschikt over een groothoeklens van 8 megapixels en schiet plaatjes in een hoek van 120 graden. De reguliere cameralens heeft 24 megapixels. Ook is er een dieptecamera aanwezig van 5 megapixels.

Verder beschikt de smartphone over een 6 inch Super AMOLED-display met een resolutie van 2220 bij 1080 pixels. Onder de motorkap is er een 2,2Ghz krachtige octa-core processor te vinden met 4GB aan RAM. Aan de voorzijde is er ook een 24-megapixelcamera te vinden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here