Ziggo gaat internetsnelheden verhogen

Internetprovider Ziggo gaat de snelheden van zijn abonnementen midden april met 25 procent verhogen. Het Max-abonnement krijgt hierdoor een verhoging tot 500 Mbps. Klanten met een Max-abonnement hadden eerder een downloadsnelheid van 400 Mbps. De uploadsnelheid blijft vergelijkbaar met de oude snelheid. 

Ziggo laat wel weten dat nog niet alle klanten gebruik kunnen maken van de nieuwe snelheden, omdat het bedrijf in een aantal regio’s nog overstapt van analoge naar digitale televisie. Daardoor komt de extra bandbreedte voor internetsnelheid pas vrij, wanneer de omschakeling van het digitale netwerk is afgerond.

Het goedkoopste abonnement welke voorheen beschikte over een snelheid van 40 Mbps en een uploadsnelheid van 4 Mbps gaat naar 50 Mbps en 5 Mbps.  Het Complete-abonnement wordt vanaf april voorzien van een snelheid van 250 Mbps en uploadsnelheid van 25 Mbps.

De snelheden bij zakelijke abonnementen zal ook een verhoging krijgen. Het duurste abonnement zal een snelheid aanbieden van 600 Mbps.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here