De elektrische Peugeot e-208 is vanaf nu al te reserveren

Peugeot biedt vanaf nu de mogelijkheid om de volledige elektrische Peugeot e-208 online te reserveren. Verwacht wordt dat de eerste modellen van de e-208 in de loop van het tweede kwartaal 2020 uitgeleverd zullen worden. 

De verwachtingen van de nieuwe elektrische versie van de 208 zijn hoog gespannen. De Peugeot e-208 beschikt over een 50 kWh lithium-ion accupakket en een elektromotor met een vermogen van 136pk en 260Nm aan koppel. De auto heeft een actieradius van 340 kilometer.

De e-208 zal in Nederland vanwege de vier procent bijtelling een aantrekkelijk alternatief worden voor zowel de particulieren als voor de zakelijke doelgroep.

In de pre-orderfase kunnen alleen zakelijke en particuliere eindgebruikers de nieuwe auto pre-orderen. Hierbij heb je de keuze tussen een tweetal uitvoeringen, namelijk de e‑208 Allure en de e‑208 GT. De e‑208 Allure is uitgerust met standaard 16-inch lichtmetalen wielen, Peugeot Connect Navigatiesysteem en een digitaal instrumentenpaneel met 3D-weergave. De e-208 GT is een sportievere versie met meer sportievere looks en standaard 17-inch velgen, Alcantara bekleding en Park Drive Assist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here