De elektrische Peugeot e-208 is vanaf nu al te reserveren

Peugeot biedt vanaf nu de mogelijkheid om de volledige elektrische Peugeot e-208 online te reserveren. Verwacht wordt dat de eerste modellen van de e-208 in de loop van het tweede kwartaal 2020 uitgeleverd zullen worden. 

De verwachtingen van de nieuwe elektrische versie van de 208 zijn hoog gespannen. De Peugeot e-208 beschikt over een 50 kWh lithium-ion accupakket en een elektromotor met een vermogen van 136pk en 260Nm aan koppel. De auto heeft een actieradius van 340 kilometer.

De e-208 zal in Nederland vanwege de vier procent bijtelling een aantrekkelijk alternatief worden voor zowel de particulieren als voor de zakelijke doelgroep.

In de pre-orderfase kunnen alleen zakelijke en particuliere eindgebruikers de nieuwe auto pre-orderen. Hierbij heb je de keuze tussen een tweetal uitvoeringen, namelijk de e‑208 Allure en de e‑208 GT. De e‑208 Allure is uitgerust met standaard 16-inch lichtmetalen wielen, Peugeot Connect Navigatiesysteem en een digitaal instrumentenpaneel met 3D-weergave. De e-208 GT is een sportievere versie met meer sportievere looks en standaard 17-inch velgen, Alcantara bekleding en Park Drive Assist.

Vorig artikelCheck je navigatiesysteem vanwege de GPS reset
Volgend artikelInstagram bewaarde miljoenen wachtwoorden onbeveiligd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in