F1 op vakantie: Hoe kijk je de Formule 1 live vanuit het buitenland?

De formule 1 is nog altijd bezig, en de zomervakantie is inmiddels aangebroken. In het buitenland is het altijd anders dan in Nederland om de favoriete race te volgen. Veel streams werken namelijk niet in, vooral buiten de EU is dit een probleem. 

TV kijken met Ziggo Go

Aan het strand in Frankrijk, waar het vroeger nog een probleem was om de Formule 1 te volgen in het buitenland is het nu makkelijker. Of je nu op het strand zit of in je hangmat op de Franse camping. Met Ziggo Go is het mogelijk om in 28 landen binnen de EU je favoriete tv-programma’s te bekijken, waaronder ook de Formule 1.

Het is in de EU mogelijk om via Ziggo Go op je laptop, smartphone of tablet te bekijken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een Mijn Ziggo account.

In de volgende landen is het mogelijk om de Formule 1 te bekijken via Ziggo Go.

Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus (Griekse deel), Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk, Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Saint-Martin, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden.

Wel is het verstandig om even te bekijken of er een wifi verbinding mogelijk is. TV kijken via 3G of 4G kost namelijk veel MB’s uit je mobiele databundel.

Buiten Europa?

Buiten Europa is het mogelijk om de Formule 1 te volgen met bijvoorbeeld een VPN. Hierbij kan je zelf bepalen in welk land de server staat en de VPN verbinding.

Uiteraard heb je ook altijd nog de mogelijkheid om te bekijken of er lokaal uitzendingen worden uitgezonden of dat er een livestream op internet is te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here