Apple TV+ gaat op 1 november van start

Voor liefhebbers van films en series is er veel nieuws de afgelopen weken. Naast  Disney+ heeft ook Apple een Netflix concurrent uitgebracht, het gaat hierbij om Apple TV+. De dienst staat vanaf 1 november. 

De prijs is behoorlijk opvallend gezien de concurrentie. Apple’s dienst wordt goedkoper dan Disney+. De prijs wordt € 4,99 per maand, terwijl de streamingdienst van Disney € 6,99 per maand gaat kosten. Ook is er een gratis proefperiode van zeven dagen. De prijs is voor het gehele gezin, het gaat hierbij om maximaal zes gebruikers in totaal.

Apple richt zich vooral op de orginals en bevat geen grote catalogus met oudere series en films. Het bedrijf richt zich hiermee vooral op de nieuwe orginals welke enkel op Apple TV+ zijn te verkrijgen.

Een jaar gratis kijken

Iedereen die vanaf 10 september een willekeurige nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch of Mac koopt, mag één jaar Apple TV+ kijken. Na het jaar zal het abonnement automatisch ingaan.

Apple TV+ start in meer dan honderd landen en Apple belooft maandelijks nieuwe releases uit te brengen. Het gaat hierbij onder andere om de nieuwe serie See.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here