Livestream Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk 5 juli 2020

Na een onderbreking van enkele maanden is sinds dit weekend de Formule 1 van 2020 weer begonnen. Dit weekend staat de Grand Prix van Oostenrijk op de planning. Op zaterdag behaalde Max Verstappen de derde positie tijdens de kwalificatie. 

De Formule 1 is sinds 3 juli eindelijk weer van start gegaan, na de onderbreking vanwege het coronavirus. De eerste race staat gepland op het Red Bull Racing circuit in Oostenrijk.

Formule 1 live kijken

Op zondag 15:10 staat de Grand Prix van Oostenrijk op de planning. De race zal gereden worden op het Red Bull Ring circuit. In Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om de race live te volgen.

Live kijken

Voor de Ziggo abonnees is het mogelijk om de race te volgen via Ziggo Sport Totaal. Alle races zijn ook te bekijken via Ziggo Sport Go. Ziggo Sport is op kanaal 14 live te volgen voor de Ziggo abonnees. Wanneer je niet beschikt over een abonnement is het mogelijk om de Formule 1 live te volgen via een losse wedstrijd aanschaf.

Ook is er tegenwoordig F1 TV. Dit is de streamingdienst van de Formule 1 waarmee je de wedstrijden vanuit verschillende camerastandpunten live kan zien. Een abonnement op F1 TV kost 7,99 euro per maand.

De Grand Prix van Oostenrijk start om 15:10. De voorbeschouwing is vanaf 16:00. Op kanaal 14 is de race te volgen. Naast Ziggo Sport is de race ook te volgen op RTL Duitsland.

Gratis kijken/ livestream?

Uiteraard is het mogelijk om de race van Oostenrijk live te kijken via verschillende kanalen, waaronder via een livestream.

Vorig artikel‘Games voor de nieuwe generatie spelcomputers worden duurder’
Volgend artikelOnePlus toont eerste beelden van Nord-smartphone in video