Gaat facebook Failliet in 2015?

Tot nu toe heeft geen enkel sociaal netwerk het lang volgehouden, Myspace en hyves begonnen goed met een massale populariteit, helaas zijn op dit moment de beide sociale media netwerken een stuk minder aantrekkelijk dan voorheen.

Volgens de makers van deze infographic worden platformen gemiddeld 11 jaar oud, Facebook is al 8. Zou dit betekenen dat we het in 2015 zonder moeten doen? Klinkt niet bijzonder aannemelijk maar wie weet. Misschien toch nog even goed nadenken over die aandelen? Momenteel kunnen veel mensen Facebook nog niet wegdenken

Facebook maakte in 2009 777 miljoen dollar winst, in 2010 bijna 2 miljard dollar en in 2011 maar liefst 3,7 miljard dollar winst. Het leeuwendeel van dit geld komt natuurlijk vanuit de advertising op het sociale netwerk en maar liefst 12% komt van Zynga.

Wat denk jij gaat facebook Failliet of gaat facebook nog groter worden? Hieronder is de Infographic te bekijken( klik voor een grotere versie):

 

Vorig artikelHTC One X unboxing/review video
Volgend artikelWelkom bij HTC One

1 REACTIE

  1. ik hoop dat eindelijk het doek over facebook valt
    er is geen identiteitscontrole op facebook, hierdoor werd door derden mijn naam door het slijk gehaald, en kan ik geen werk meer vinden
    ik heb reeds 50 maal facebook gecontacteerd, en die doen juist alsof ik niet besta

    voor mij is facebook de meest onbetrouwbare site op het internet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in