De beste alternatieven voor de Aldi Smartphone

Zoals de meeste mensen wel weten is de Android Smartphone bij de Aldi helemaal uitverkocht het ging om een Aldi AT-AS43D Smartphone welke vekrijgbaar was voor een prijs van 179,00. Het was al te verwachten maar de telefoon was in Nederland geheel uitverkocht binnen een paar uur. Wil je ook graag een dual sim telefoon voor een budget prijs. met Android erop? Dan hebben wij voor jullie een lijst met de beste alternatiefen welke vekrijgbaar zijn via de site van Dual s imcard.

Op de websitezijn veel verschillende soorten Smartphones vekrijgbaar voor een zeer goedkope prijs. Zeker een goed Aldi alternatief. In onderstaande afbeeldingen is een klein aanbod te zien van alle Dual simcard  Smartphones.

In onderstaande Afbeelding is een 4.3 inch Android telefoon te zien met Android 2.3 HSDPA en 3G.  De CPU heeft een snelheid van 650MHZ. Verder kunnen er 2 simkaarten in en bevat de Telefoon een GPS functie. Dit toestel is vekrijgbaar voor €191,14 Uiteraard is er meer informatie over het product en de levertijd op de website te vinden ook kan je het product bestellen. Bekijk hier de Smartphone en bestelpagina

In onderstaande Afbeelding is een 3.5 inch Android telefoon te zien met Android2.3 , HSDPA en 3G.  De CPU heeft een snelheid van 650MHZ. Verder kunnen er 2 simkaarten in en bevat de Telefoon een GPS functie. Dit toestel is vekrijgbaar voor €172,55.  Ook leuk aan deze smartphone is dat je kunt kiezen uit diverse kleuren namelijk: Zwart wit of geel.  Uiteraard is er meer informatie en foto’s over het product en de levertijd op de website te vinden ook kan je het product bestellen. Bekijk hier de Smartphone en bestelpagina

 

Vorig artikelMicrosoft Security Essentials 4.0 Gratis Downloaden
Volgend artikelHandleiding Samsung Galaxy SIII

1 REACTIE

  1. Misschien niet eens zo’n slecht alternatief,omdat ik constateer dat er bij de Aldi/Wolfgang telefoon er grote softwarefouten inzitten. Of zijn wij nu zo stom??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in