Update voor Windows 8 kost 15 dollar

Microsoft zal iedereen die na 2 juni een Windows 7-pc koopt een update naar Windows 8 aanbieden voor 15 dollar. Het is gebruikelijk dat Microsoft een dergelijke update beschikbaar stelt omdat de verkopen van Windows-pc’s anders in de maanden voor de lancering van een nieuw besturingssysteem flink teruglopen.

Pc’s die gekocht zijn na 2 juni kunnen dus voor 15 dollar updaten naar Windows 8. Deze nieuwe versie wordt in de herfst verwacht. De update van Windows Vista naar Windows 7 was overigens gratis voor recent aangeschafte computers.

Superwinsite.com denkt dat de update nu niet gratis is omdat Microsoft slechts twee versies als update aanbiedt en niet per se de versie die het meest past bij de huidige Windows 7-variant. Hierdoor krijgen consumenten al snel de duurdere Windows 8 Pro-variant in plaats van een goedkopere versie.

Microsoft brengt de laatste testversie van Windows 8 in juni uit. De zogenoemde release preview volgt op de bètaversie die in februari beschikbaar werd en is de laatste fase voor de uiteindelijke lancering van het besturingssysteem.

 

Vorig artikelJailbreak iOS 5.1 en 5.1.1 komt over een paar weken
Volgend artikelBudget HTC Desire C Officieel met een 3,5- inch scherm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in