Max Payne 3 vekrijgbaar voor PC

Ook PC-gamers kunnen vanaf vandaag in Max Payne 3 de misdaad in São Paulo te lijf gaan en in de huid kruipen van de getergde voormalige politieagent Max. Twee weken geleden werd de shooter van Rockstar Games al gelanceerd voor PlayStation®3 en Xbox 360®. De PC-versie is nu ook in Nederlandse (web)winkels verkrijgbaar.
Negen jaar na de laatste release van Max Payne heeft Max wat veranderingen ondergaan. Hij heeft New York verruild voor São Paolo en is natuurlijk wat jaren ouder geworden. Maar hij is nog steeds de antiheld die we kennen uit de vorige versies. Ook de bullet-time is niet verdwenen, maar de bewegingen zijn dankzij de combinatie van Natural Motion’s Euphoria character behaviour en de Rockstar Advance Game Enginge (RAGE) verbazingwekkend natuurgetrouw. Max en de andere karakters zijn zich bewust van hun omgeving en reageren hier ook op. Dit maken de animaties en physics van de game-karakters erg realistisch.
Max Payne 3 voor PC is ontwikkeld volgens de kritische richtlijnen zoals deze ook golden voor de consoleversies. De PC-versie biedt de ultieme Max Payne 3-ervaring en ondersteunt een brede reeks PC-specificaties en vooruitstrevende grafische opties, schaalbare hoge resolutie textures en character models, DirectX 11 features, LAN-support, multi-monitor ondersteuning en stereoscopische 3D-compabiliteit.
Vorig artikelShooter Game N.O.V.A. 3 beschikbaar in Google Play Store.
Volgend artikelSource Code Samsung Galaxy S3 online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in