‘Nieuwe iPhone komt op 10 september’

Dat er een nieuwe iPhone aan zal komen was al bekend, zoals gewoonlijk zal Apple tijdens een eigen evenement in september een aantal nieuwe producten onthullen. Volgens de website AllThingsD is de datum van de lancering op dinsdag 10 september. Vogels de website kunnen we op deze dag onderandere een nieuwe iPhone verwachten, waarschijnlijk komt Apple met een goedkope smartphone en een opvolger van de huidige iPhone 5.

ios-7-iphones

In het verleden was de website AllThingsD erg betrouwbaar op het gebied van nieuwe Apple producten. Mocht Apple een nieuwe iPhone onthullen, dan is de kans zeer groot dat het hier gaat om de iPhone 5S. Dit toestel heeft hetzelfde design als de iPhone 5, alleen inter zijn er vele wijzigingen zichtbaar. Waarschijnlijk is er een snellere processor aanwezig , meer RAM geheugen en diverse verbeteringen en nieuwe functie’s.

Wij gaan er van uit dat Apple een iPhone 5S en een budget iPhone zal aangekondigden, welke waarschijnlijk is voorzien van een plastic behuizing en een 4-inch display. Apple heeft momenteel nog niet geregeerd op het bericht.

Vorig artikelMicrosoft werkt aan opvolger Surface tablet
Volgend artikel‘Motorola komt ook met goedkope Moto X smartphone’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in