Cyber Monday bij Everbuying: Flinke korting op smartphones en tablets

Na Black Friday is er weer een actie gaande bij Everbuying.net, het gaat hierbij om de Cyber Monday actie, tijdens deze actie zijn vele producten in de aanbieding, waaronder tablets, smartphones en wearables. 

Cyber-Monday

Tijdens Cyber Monday is de prijs van producten stevig aangepast, het gaat hierbij om kortingen op smartphones, tablets en meer. De actie start op 29 november om 09:00 UTC tot 1 december 09:00 UTC.

Tijdens de actie zijn er een aantal verschillende acties te vinden, zo worden er net zoals Black Friday smartphones vrijgegeven voor een bedrag van $0,01. In totaal gaat het om 20 exemplaren, waaronder bijvoorbeeld de Mijuo M680, Mpie S168 en Jiake G9200. Om kans je maken op de actie moet je een van de aangegeven smartphones bestellen.

Smartphone aanbiedingen

Tijdens Cyber Monday gaat er ook weer enkele smartphones in de aanbieding, het gaat hierbij onder andere om smartphones van UIefone en Xiaomi. Een van de top toestellen; de nieuwe Xiaomi Mi4C wordt aangeboden voor een bedrag van $247,79, zeker gezien de adviesprijs van $577,20 is dit een zeer goede aanbieding met een korting van bijna 55 procent.

Ook de volgende aanbiedingen zijn interessant:

  • Onda V919 tablet PC 64GB  $144.99
  • Bluboo XTouch $157.99
  • Ulefone Be Touch 3 $149.99
  • DZ09 Smart Watch $17.99
  • Letv 1S $192.29

Bekijk het volledige aanbod op de promotie pagina van Everbuying

Xiaomi Mi4C

De smartphone heeft de beschikking over flinke specificaties, zo beschikt de smartphone over een Qualcomm chipset, het gaat hierbij om de Snapdragon 808 chipset welke wordt aangestuurd door een zes tal processors op een snelheid van 1,8Ghz. De CPU wordt ondersteund door de Adreno 418 GPU.

Xiaomi-Mi4c

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13 megapixel camera te vinden welke beschikt over 5 elementen en een f/2.0 diafragma. De smartphone wordt voorzien van stroom door een flinke interne accu met een vermogen van 3080mAh, het gaat hierbij om een accu welke ondersteuning heeft voor de Quick Charge 2.0 techniek. Het opladen gaat net zoals de overige high-end smartphones via een USB C aansluiting, er wordt ook een adapter meegeleverd waardoor je de oudere kabels nog gewoon kan gebruiken.

Interessant is dat de smartphone de beschikking heeft over dual sim, met beide de beschikking over 4G. Bestellen kan via deze pagina.

Goedkopere smartphones

Ook in het goedkopere segment zijn er enkele smartphones welke interessant zijn, waaronder de Elephone M2 welke wordt verkocht voor een bedrag van $149,99. Maar het kan  nog goedkoper, zo is ook de Ly L7 in de aanbieding welke nu verkocht wordt voor een bedrag van $31,69. Ook het nieuwe topmodel van Meizu wordt verkocht, het gaat hierbij om de nieuwe Meizu Pro 5, een 6,7-inch smartphone welke qua design veel veel heeft van de nieuwe iPhone 6S plus van Apple.

Bekijk het volledige actie aanbod op deze pagina van everbuying.net

Vorig artikelReview: Honor 7 smartphone
Volgend artikelNieuwe chip kan smartphone in 10 minuten opladen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in