Review: Honor 7 smartphone

De Honor 7 is al voor een ruime tijd beschikbaar op de Nederlandse markt, Honor komt met steeds meer toestellen, waaronder onder andere de nieuwe Honor 7. In deze test gaan wij de nieuwe Honor 7 smartphone beoordelen. 

Honor-7-9

De Honor 7 smartphone:

De Honor 7 is een van de midrange toestellen met een premium behuizing en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde van de smartphone. Honor heeft de smartphone voorzien van een processor welke is ontwikkeld door Honor zelf, het gaat hierbij om de nieuwe Kirin 935 octa core processor welke beschikt over vier cores van 2,2Ghz en vier cores van 1,5Ghz. Daarnaast beschikt de smartphone ook over 3GB aan werkgeheugen. Op papier beschikt de smartphone over zeer goede specificaties.

Honor heeft de Honor 7 voorzien van een 3100 mAh accu die niet verwisselbaar is. Dit komt door het unibody ontwerp, de smartphone is voorzien van een volledig premium aluminium behuizing.

Honor-7-1

De Honor 7 heeft een metalen design dat stevig aanvoelt. Door de dunne randen rond het scherm heeft de fabrikant de smartphone relatief compact weten te houden. Aan de voorkant van de smartphone zijn er geen knoppen te vinden, links van de smartphone is er een smart key te vinden welke als snelkoppeling gebruikt kan worden voor verschillende acties. Via de instellingen kan je bepalen welke actie de knop moet krijgen. Het is mogelijk om verschillende acties te configureren waaronder één korte druk, twee drukken of één druk lang ingedrukt.

De Honor 7 beschikt over een 5,2 inch beeldscherm met een Full HD-resolutie van 1080×1920 pixels. Dat is goed voor een pixeldichtheid van 424 pixels per inch.

Beschikbaarheid

De Honor 7 smartphone wordt wederom verkocht via internet, hierdoor weet Honor de prijs laag te houden. De smartphone heeft een adviesprijs meegekregen van 349,99, wie goed zoekt kan de smartphone goedkoper bemachtigen.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Honor 7 smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here