Gelekte renders tonen Samsung Galaxy S7

Inmiddels is het al bekend hoe de Galaxy S7 eruit zal gaan zien, afgelopen weken zijn er regelmatig afbeeldingen opgedoken van de smartphone. Vandaag zijn er foto’s opgedoken van de gebogen Edge variant en de verschillende kleuren welke beschikbaar komen. 

galaxy-s7-edge

Afgelopen week verschenen er persrenders van de Samsung Galaxy S7 smartphone, een dag later verschenen er ook afbeeldingen van de Galaxy S7 Edge. Qua design heeft de smartphone veel weg van zijn voorganger.

Vandaag zijn er door @evleaks weer een aantal afbeeldingen opgedoken, waarop de smartphone in verschillende kleuren is te zien, op de afbeeldingen zien we een Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge smartphone. Inmiddels is het ook bekend in welke kleuren de smartphone beschikbaar zal komen. De nieuwe Galaxy S7 Edge komt naast het zwart en goud ook beschikbaar in het zilver.

Samsung zal de nieuwe smartphone presenteren tijdens een evenement op 21 februari. Tijdens het MWC zullen ook andere fabrikanten nieuwe smartphones op de markt brengen waaronder LG, Huawei en Sony.

Vorig artikelFacebook test sms-integratie voor Messenger
Volgend artikelSpecificaties LG H840 uitgelekt, waarschijnlijk nieuwe LG G5 Lite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in