WILDLANDS Adventure Zoo Emmen: De App voor de expeditie

Vandaag, 25 maart 2016 is Wildlands Adventure Zoo Emmen geopend, het nieuwe park is onder andere te gebruiken in combinatie met een smartphone met daarop de WILDLANDS Adventure Zoo app. In het park kan je op verschillende expedities gaan om zo wilde dieren en planten te verkennen. 

Wildlands

Tijdens de expeditie is het mogelijk om jezelf te wanen in de jungle of op Serenga-safari, ook is er een expeditie naar he koude Noritica gedeelte.

WILDLANDS Adventure Zoo app

In het gehele park is een gratis WiFi-verbinding aanwezig, er is ook een nieuwe Wildlands app beschikbaar voor iOS en Android, waarin allerlei informatie is te vinden over de dieren en de expeditie.

De app kan je zien als een handige en eenvoudige gids, in de app is er onder andere een plattegrond te vinden en parkinformatie. Ook ontbreekt het laatste nieuws over de dieren niet in de applicatie met het laatste nieuws. Ook zijn alle attracties en belevenissen in het park uitgebreid beschreven.

Beschikbaarheid

De applicatie vereist Android 4.2 of hoger of iOS 8.0 en hoger, uiteraard is de app gratis te downloaden vanuit de Google Play en App Store.

Vorig artikelHonor start met Android 6.0 uitrol voor Honor 7
Volgend artikelVerkeerde huis gesloopt door fout in Google Maps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in