Google Pixel 2 krijgt beschikking over knijpbare zijkanten voor acties

De Google Pixel 2 krijgt waarschijnlijk de beschikking over een knijpbaar frame waarmee specifieke acties gestart kunnen worden. Een keuringsrapport van de Amerikaanse FCC bevestigt de functionaliteit bij de Google Pixel 2. 

Knijpbaar frame

Exact een jaar na de eerste Pixel is de nieuwe Pixel 2 ingediend bij het Amerikaanse FCC. Het rapport verklapt een aantal details van de nieuwe smartphone. Uit het rapport blijkt dat de smartphone de beschikking krijgt over een knijpbaar frame. Volgens het document zijn er acties via het frame uit te voeren.

Via het rapport zijn er ook een aantal details opgedoken van de smartphone. Zo draait het toestel op een Snapdragon 835 of een Snapdragon 836-chip. Verder is er naar verwachting 4GB aan werkgeheugen aanwezig en 64GB aan interne opslagruimte.

De knijpbare functionaliteiten in de zijkanten van het toestel zijn zeker niet nieuw. HTC heeft een vergelijkbare functionaliteit bij de HTC U11-smartphone.

Aankondiging Pixel 2

Wanneer de nieuwe smartphone wordt uitgebracht is vooralsnog onbekend. De eerste variant van de Google Pixel verscheen begin oktober. Naar verwachting wordt de smartphone uitgebracht tijdens de release van Android 8.0.

Vorig artikelNokia onthult nieuwe Nokia 8 met dubbele Zeiss-camera en stock-Android
Volgend artikelAantal slimme sloten van Lockstate werken niet meer na update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in