Review: A.M.P dBs in-air headphone

De review:

De headphones zijn gemaakt van zacht rubber waardoor de oordopjes erg goed zitten, opvallend is dat de dBs’s een zeer goede pas vorm hebben waardoor deze niet al te snel uit de oren vallen, natuurlijk is dit afhankelijk van de gebruiker zelf, maar wij vinden deze set persoonlijk beter zitten als bijvoorbeeld die van Apple. Dit komt voornamelijk door de keus van materiaal wat ze bij A.M.P erg goed hebben uit gekozen voor de dBs.

De kabel is van goed materiaal en voorzien van een sleeve waardoor deze minder snel in de knoop zullen gaan. Ook ziet de sleeve in combinatie van de gekleurde headphones erg goed uit, de opzet dopjes zijn doorzichtig en gemaakt van zacht plastic. Doormiddel van verschillende maten is deze set voor bijna iedereen geschikt, je kan namelijk kiezen uit:

  • Klein
  • Middel
  • Groot

_DSC0032_1200x800

Uiteraard is deze headphone net zo makkelijk te connecten als we gewend zijn doormiddel van een 3,5mm jack koptelefoon aansluiting. Onze eerste ervaring qua geluidskwaliteit is positief natuurlijk moet je het niet vergelijken met de duurdere headphones welke vaak verkocht worden voor boven de 100 euro. Maar voor dit bedrag presenteert de dBs prima. De bas is goed aanwezig door het gebruik van de in-ear techniek. Bij de lage tonen gaat de kwaliteit wel verloren in vergelijking met de hogere tonen. Kortom voor het bedrag van de dBs is de kwaliteit van de headphone verrassend. Antec heeft voor een hogere kwaliteit kabel gekozen waardoor de kwaliteit alleen maar zal toenemen.

_DSC0033_1200x800

De klank is erg aangenaam om naar te luisteren, bas is voldoende en vooral, voldoende diep aanwezig zonder te gaan overheersen . In vergelijking met andere headphones is de bekabeling erg stevig en niet zo fragiel als andere modellen.

Inhoudsopgave:

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de dBs hoofdtelefoon:

1
2
3
4
Vorig artikelSamsung Galaxy Gear alleen compatible met Samsung Galaxy toestellen
Volgend artikelNokia Lumia 1020 vanaf eind september in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in