Review: A.M.P dBs in-air headphone

Conclusie:

A.M.P/ Antec heeft met de dBs een prima headphone op de markt gebracht. A.M.P is wellicht een nieuwkomer op de markt maar is er in geslaagd om diverse kwaliteit producten op de markt te brengen welke verkocht worden voor een aantrekkelijke prijs.

_DSC0030_1200x800

De connectiviteit is voldoende al is het wel jammer dat er geen volume knoppen en telefoon mogelijkheid aanwezig is met een microfoon, maar dat is uiteraard te verwachten voor dit bedrag. Verder beschikt de dBs over goed geluid, en zijn zowel lage als hoge tonen goed aanwezig, ook de bass is voldoende aanwezig.

De stijl van de dBs is goed gelukt en uiteraard in diverse kleuren en variatie beschikbaar. Ook heeft A.M.P een goede stap gezet door meerdere opzet stukken mee te leveren waardoor deze voor meerde oren beschikbaar zal zijn, er zijn drie mogelijkheden waaronder klein, middel en groot. Deze kan je snel en makkelijk vervangen.

A.M.P heeft met de dBs een prima in ear headphone set afgeleverd welke voor een gunstig bedrag verkocht worden. Deze headphones van A.M.P worden verkocht voor een zeer aantrekkelijk bedrag van 25 dollar.

Pluspunten:

  • 3.5mm aansluiting
  • In diverse kleuren beschikbaar
  • Kwaliteit kabel
  • Gewicht

Minpunten:

  • Geen volume knoppen
  • Geen interne speaker

Inhoudsopgave:

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de dBs hoofdtelefoon:

1
2
3
4
Vorig artikelSamsung Galaxy Gear alleen compatible met Samsung Galaxy toestellen
Volgend artikelNokia Lumia 1020 vanaf eind september in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in