HTC lanceert nieuwe HTC One Max phablet

HTC heeft vandaag de nieuwe HTC One Max gelanceerd, de HTC One Max is de eerste tablet van HTC met een 5.9-inch Full HD scherm. Het design van de HTC One Max heeft veel weg van het huidige topmodel de HTC One. Maar naast het formaat en de vingerafdrukscanner aan de achterkant zijn er nog enkele verschillen tussen deze twee toestellen. De cover van de smartphone is aan de achterkant afneembaar. Hierdoor kan je de interne capaciteit van 16GB doormiddel van een MicroSD kaartje vergroten tot maximaal 64GB.

htc-one-max-htc-one-htc-one-mini

Specificaties HTC One Max:

De HTC One Max is te vergelijken met de huidige HTC One. De smartphone is uitgerust over een 5.9-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Daarnaast zal het toestel beschikken over een 4 megapixel camera, 16GB intern geheugen en een batterij met een capaciteit van 3.300 mAh. Het toestel zal draaien op Android 4.3. De camera van het toestel is een UltraPixel camera welke ook aanwezig is in de HTC One, de ultrapixel camera moet zorgen voor scherpe foto’s omdat de sensor meer pixels bevat, waardoor er meer licht wordt opgevangen.

De 10,29 mm dikke One Max draait op Android 4.3 met Sense 5.5 en beschikt over een Snapdragon 600-processor. De HTC One Max is echter niet goedkoop aangezien de phablet vanaf medio november in de verkoop zal gaan voor 749 euro.

Vorig artikelAero Peek in Windows 7 uitschakelen
Volgend artikelWindows 8 heeft nog twee jaar ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in