Windows 8 heeft nog twee jaar ondersteuning

Op 18 oktober zal Microsoft de nieuwe Windows 8.1 lanceren, vanaf deze datum is het voor Windows 8 gebruikers mogelijk om gratis te upgraden naar de nieuwe versie van Windows. Microsoft geeft aan Windows 8 nog 2 jaar na de lancering van Windows 8.1 te ondersteunen. Microsoft heeft een aantal nieuwe updates en verbeteringen toegepast aan Windows 8.1. Het nieuwe besturingssysteem van de softwaregigant komt op 18 oktober uit en vanaf die dag is het voor alle Windows 8-gebruikers mogelijk om de update naar Windows 8.1 gratis te downloaden.

Windows_8_start_screen_r1_c1

Tot 18 oktober 2015 zal Windows 8 ondersteunt worden door Microsoft, na deze datum krijgt Windows 8 geen ondersteuning meer vanuit Microsoft, in vergelijking met vorige versies is de ondersteuning van Windows 8 er al vroeg uit door Microsoft.

Op de supportsite geeft Microsoft aan: “Windows 8-klanten zullen, nadat de update voor Windows 8.1 algemeen beschikbaar is gekomen, twee jaar krijgen om over te stappen op Windows 8.1, om ervoor te zorgen dat er ondersteuning aangeboden blijft volgens de Windows 8-levenscyclus.”

Vorig artikelHTC lanceert nieuwe HTC One Max phablet
Volgend artikelVele klachten Yahoo-Mail om nieuwe interface

1 REACTIE

  1. En dat is weer die typische dwang van MS he..
    Reken er maar niet op dat 8.1 zoveel verbeteringen biedt t.o.v. 8.0.. eerder meer opgedrongen zaken, zoals o.a. die maffe startknop en nog meer van die metro crap..
    Op zich grappig dat 8.0 over 2 jaar dus al EOL is, terwijl 7 SP1 nog een ext. support heeft tot 2020..
    Nou, dan is de keuze voor de zware desktopgebruiker snel gemaakt toch?? Win7!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in