Rollercoaster Tycoon 4 Mobile uitgebracht voor iOS

Het heeft een behoorlijke tijd geduurd maar eindelijk heeft Atari deze week de Rollercoaster Tycoon applicatie uitgebracht voor iOS. Atari de maker van het zeer populaire pretparksimulatiespel heeft deze week een mobiele versie voor de iPad uitgebracht. 

rollercoastertycoon

Het spel is een flink verbetering en bevat daarom ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Je kunt met de game je eigen pretpark samenstellen en inrichten. De attracties kan je ook zelf ontwerpen in de stijl van het zelf gebouwde park. In Rollercoaster Tycoon kan je nieuwe onderdelen en materialen vrijspelen, maar het is ook mogelijk om de nieuwe onderdelen te kopen. Hierdoor heeft Atari een nieuw verdienmodel toegevoegd waardoor je sneller het park kan uitbreiden.

Rollercoaster Tycoon 4 Mobile heeft ook een connectie met Facebook en Game Center aangezien het mogelijk is op berichten vanuit het park te delen met de Facebook vrienden. Het bouwen gaat wel erg langzaam, wil je snel een echt park bouwen dan ben je al snel veel geld kwijt aan nieuwe objecten van de game. De Rollercoaster game is voor 2,89 euro te downloaden vanuit de App Store.

Vorig artikelAmazon komt dit jaar met eigen 3D smartphone
Volgend artikelBlackBerry overweegt te stoppen met smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in