Amazon komt dit jaar met eigen 3D smartphone

Amazon werkt momenteel aan een eigen smartphone, volgens diverse betrouwbare bronnen gaat het om een smartphone welke beschikt over een 3D scherm. Volgens de bron zal Amazon de smartphone rond juni aankondigen, waardoor de smartphone vervolgens rond september verkocht zal gaan worden.

Volgens The Wall Street Journal heeft Amazon plannen om een smartphone op de markt te brengen, volgens de betrouwbare zakenkrant heeft Amazon de afgelopen tijd al dievrse prototypes getoond aan ontwikkelaars. Het belangrijkste element van de Amazon smartphone is het 3D scherm. Het toestel zou 3D beelden kunnen tonen zonder een speciale 3D bril. Om dit mogelijk te maken zijn er aan alle kanten van het beeld verschillende camera’s aanwezig. Zo ontstaat er een hologram effect.

De Amazon smartphone zal gaan draaien op een aangepaste Android versie netzoals de tablets van het bedrijf, Amazon zal de tablet voorzien van een aangepaste Android versie welke ook draait op de Kindle Fire tablets. Verdere informatie is vooralsnog onduidelijk over de nieuwe 3D smartphone van Amazon.

Vorig artikelWindows 8.1 verbruikt maar 3GB opslag met WIMBoot
Volgend artikelRollercoaster Tycoon 4 Mobile uitgebracht voor iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in