Toshiba komt met eerste 4K laptop

Toshiba heeft als eerste fabrikant een laptop met een 4K scherm aangekondigd. De nieuwe Toshiba Sattelite P55t is een laptop welke beschikt over een scherm met een resolutie van 3840×2160 pixels. De laptop krijgt een adviesprijs van 1500 dollar.

Satellite P55t

Toshiba heeft de laptop aangekondigd met diverse configuratie mogelijkheden, welke specificaties er exact aanwezig zullen zijn heeft het bedrijf vooralsnog niet bekend gemaakt. Het basismodel van de Toshiba laptop zal verkocht worden voor 1500 dollar, hiervoor krijg je een duur 4K scherm. De maximale configuratie van de laptop is een Intel Core i7, 16GB werkgeheugen en een 1TB SATA schijf. Ook is er een AMD R9 M265X-videokaart aanwezig, de SSD opslag technologie ontbreekt.

Verder heeft Toshiba de laptop uitgerust met 4 USB 3.0 poorten, SD kaartslot, Wifi, HDMI en Harman Kardon speakers. De laptop draait standaard op de laatste versie van Windows 8.1. Voor de laptop gebruikt Toshiba de Ultra HD versie van 4K. Deze technologie brengt het scherm op een resolutie van 3840×2160 pixels, dit is 282 pixels per inch. Vooralsnog is het onduidelijk of deze tablet ook in Nederland verkocht zal worden.

Vorig artikelVerkoop Lumia 2520 tijdelijk gestaakt vanwege elektrische schokken
Volgend artikelFacebook laat zien waar je vrienden zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in