GTA 5 High-Life DLC komt op 13 mei

Volgens diverse bronnen komt de nieuwe GTA 5 DLC; High-life rond eind mei op de markt. Volgens informatie vanuit Rockstart komt de High-Life DLC or GTA 5 1.13 update later in mei beschikbaar voor zowel de Xbox 360 als Playstation 3. 

GTA

Volgens de tipgever komt de nieuwe DLC voor GTA 5 op 13, 20 of 27 mei beschikbaar. Volgens de verwachting zal Rockstar de nieuwe DLC update op 13 mei bekend maken aangezien dit overeen komt met vorige data van de DLC updates, 13 mei is ook een van de datums waarbij de DLC voor de release van Watch Dogs wordt uitgebracht aangezien deze game op 27 mei uitgebracht zal worden.

De nieuwe DLC is een uitbreiding op de bestaande game en brengt verschillende nieuwe functionaliteiten met zich mee, waaronder nieuwe wapens, uitgebreidere garderobes, nieuwe voertuigen, de mogelijkheid om meerdere panden te bezitten. Naast deze functionaliteiten komt Rockstar ook met de nieuwe High Life update. Volgens de laatste geruchten komt de nieuwe GTA 5 High-Life DLC op 13 mei, aangezien Watch Dogs op 27 mei officieel onthuld zal worden.

Vorig artikelGaat Microsoft over naar Windows als een service?
Volgend artikelLenovo komt met nieuwe Chromebooks

1 REACTIE

  1. Beetje bekend al dat het op een dinsdag zou komen. De data die jullie noemen zijn allemaal dinsdagen.
    13 mei klinkt wel het meest logisch maar ik hoop zelf al op donderdag/vrijdag 8-9 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in