Publieke bètatest Mac OS X 10.10 Yosemite vanaf morgen beschikbaar

Vanaf donderdag kunnen 1 miljoen Apple gebruikers aan de slag met de nieuwe Mac OS X 10.10 Yosemite versie welke onlangs is aangekondigd door Apple. Normaal gesproken geeft Apple geen openbare test beschikbaar van Mac OS X, maar met de nieuwe versie wil Apple ook de input van de gebruiker gebruiken voor de nieuwe versie. 

Yosemite-10.10

De laatste tijd richt Apple zich mee richting gebruikers en ontwikkelaars, voorheen was de bèta alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. Vanaf morgen is er een publieke betatest beschikbaar van het nieuwe besturingssysteem Mac OS X 10.10 Yosemite.

Om gebruik te maken van de openbare bèta moet je je inschrijven op de website van Apple, het volledige inschrijf proces kan je vinden op de informatiepagina van Apple. Er is toegang voor 1 miljoen deelnemers, wil je gebruik maken van de bèta dan kan je het beste vroeg aanmelden voordat de inschrijvingen zijn bereikt. OS X 10.10 is een grote update welke vele functionaliteiten met zich mee zal brengen, het ontwerp is geïnspireerd op iOS 7 met verschillende elementen. Ook is er een verbeterde integratie tussen iOS  en Mac OS X 10.10.

Vorig artikelMacBook Air gebruikers melden problemen na firmware update
Volgend artikelKillzone Shadow Fall: Twee gratis maps beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in