Vodafone gaat tweedehands toestellen verkopen

Vodafone heeft een nieuwe dienst gelanceerd, waarbij het voor de klant mogelijk is om korting op het abonnement te krijgen, als ze een teruggestuurd toestel afnemen. Dat heeft Vodafone laten weten tegenover Nu.nl na een eerdere berichtgeving op de website van Androidplanet.nl

De eerste pilot voor het nieuwe concept is deze week gestart. Klanten kunnen er voor kiezen om bij aanschaf van een abonnement een gebruikt model te selecteren. Door een tweedehands/ teruggestuurd toestel wordt er 5 euro per maand korting gegeven op het abonnement.

Het gaat hierbij om niet echte tweedehands producten, maar toestellen welke binnen veertien dagen na de aankoop door een klant zijn teruggebracht. Ook mag er geen zichtbare schade aanwezig zijn op het toestel. De smartphone is in zijn geheel nagelopen en door de klant na de aankoop teruggebracht. De klant krijgt bij aanschaf van een tweedehands model ook 12 maanden garantie op de smartphone. Op dit moment is de pilot gestart met de Galaxy S5, iPhone 4S en iPhone 5S.

Vorig artikelAldi verkoopt 7,85-inch Medion MD 98625 tablet
Volgend artikelSpecificaties Galaxy Note 4 smartphone opgedoken bij webwinkel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in