‘iWatch pas vanaf 2015 in de winkels’

Al enkele maanden gaan er geruchten rond over een smartwatch van Apple, volgens de laatste geruchten werkt Apple aan een nieuwe smartwatch welke pas begin 2015 wordt gelanceerd. Dit stellen diverse bronnen tegenover Re/code, een betrouwbare website welke als een van de eerste media berichtte over het Apple evenement. 

apple-iwatch-2

Volgens de website is het nog niet zeker wanneer Apple de smartwatch zal uitbrengen. Wel zal Apple volgende maand de nieuwe wearable aankondigen tijdens het evenement op 9 september. Het is zeker niet vreemd waardoor Apple de iWatch pas later rond 2015 op de markt zal brengen. De eerste generatie iPhone werd ook in januari aangekondigd en kwam pas in juni op de markt, dit was hetzelfde voor de iPad product categorie. Gezien de concurrent is het verstandig voor Apple om alvast de iWatch te presenteren tijdens het aankomende evenement op 9 september.

Op 9 september weten we meer over de nieuwe iWatch van Apple, aangezien Apple een media-evenement heeft gepland voor deze datum.

Vorig artikelMSN messenger stopt vanaf 31 oktober
Volgend artikelSamsung komt met Google Maps alternatief voor Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in