Grotere bestanden uploaden naar OneDrive mogelijk

Microsoft heeft de OneDrive dienst aangepast, voortaan is het voor de gebruikers mogelijk om bestanden te uploaden tot 10GB groot, eerder was de maximale bestandsgrootte beperkt tot 2GB. Verder is het nu ook mogelijk om meer bestanden tegelijk te uploaden. 

OneDrive

Naast het limiet zijn er ook nog andere functionaliteiten toegepast. Microsoft heeft ook een aanpassing doorgevoerd waarmee het mogelijk is om meerdere bestanden te uploaden en downloaden. Deze nieuwe functionaliteit wordt binnen enkele weken uitgerold.

Ook wordt het delen van bestanden makkelijker gemaakt, mappen en bestanden kun je niet delen met andere gebruikers door op de betreffende bestanden te staan en op de rechtermuisknop te drukken. Hier zie je een nieuwe functionaliteit: Share a OneDrive Link staan. Als je daar op klikt wordt je bestand/map naar je clipboard geplaatst. Van daaruit kun je een e-mailtje of IM (Instant Message) naar diegene sturen waarmee je je data wilt delen. Deze nieuwe functionaliteit wordt momenteel uitgerold voor Windows 7 en Windows 8.

Vorig artikeliPhone 6 vertraagd in China, ook andere landen?
Volgend artikelToestel vergelijking: iPhone 6 Plus vs. Galaxy Note 4 en LG G3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in