Nokia Here kaartenapp beschikbaar voor Galaxy apparaten

Nokia heeft de kaartenapp eindelijk uitgebracht voor de Samsung Galaxy smartphones. De Here app is zowel online als offline beschikbaar en te downloaden vanuit de Galaxy appstore. Gebruikers kunnen bepaalde kaarten downloaden en deze daarna gebruiken zonder internetverbinding. 

Nokia-here

De software bevat kaarten voor iets minder dan tweehonderd landen en routebeschrijving voor ongeveer de helft daarvan, ook Nederland is beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om de kaarten te weergeven in 3d mode met een plattegrond of een satellietkaart. De app beschikt ook over een reisplanner voor het openbaar vervoer. Verder ondersteunt de applicatie een synchronisatie tussen de smartphone/ tablet en smartwatch. Het is mogelijk om via de app een route in te plannen en zo te verzenden via bluetooth naar de smartwatch.

De app was al een tijdje gratis beschikbaar voor Windows 8.1 apparaten, ook is er een webversie welke voor iedereen beschikbaar is. Samsung hoopt zich door de deal met Nokia te kunnen onderscheiden van andere Android-telefoon. De app werkt op een aantal apparaten met Android, waaronder Android 4.X en nieuwer.

Vorig artikelGemiddelde gebruiker checkt gemiddeld 221 keer per dag smartphone
Volgend artikelWinactie: OnePlus One smartphone invites

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in