Deze LED lampen vergroten het bereik van je WiFi netwerk

Tegenwoordig zijn er vele apparaten beschikbaar om een WiFi netwerk te vergroten, dit is onder andere mogelijk met een kwaliteit goede moderne router. Helaas is het probleem met een dure router nog niet altijd te verhelpen, en blijven er nog steeds bepaalde zones waar het WiFi netwerk onvoldoende is. 

Sengled-LED-lamp

Nu zijn er range extenders te koop, maar deze hebben een aantal nadelen, waaronder dat er altijd een stopcontact in gebruik wordt genomen door de range extender. Maar met het product van Sengled is het mogelijk om het Wifi netwerk te vergroten via een LED-lamp. De LED-lamp beschikt naast led licht ook over twee wifi modules waaronder een access point. Met de twee interne antennes is het op een 802.11b/g/n netwerk mogelijk om een maximale snelheid te behalen van 300Mbps.

Sengled WiFi LED-lamp: 

Tevens is er ook een iOS en Android app beschikbaar waarmee je de lampen kan beheren. De LED-lampen van Sengled zijn vooral handig als je snel en makkelijk het bestaande wifi netwerk wil uitbreiden. Wel is het jammer dat de lampen niet van kleur veranderd kunnen worden via de app, wat onder andere wel mogelijk is met de Philips Hue lampen. LED lampen van Sengled met WiFi worden verkocht voor 49,99 euro.

BRONWant
Vorig artikelMicrosoft werkt vermoedelijk aan nieuwe Age of Empires
Volgend artikelSamsung Galaxy A7 vanaf maart te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in