Samsung Galaxy S6 aankondiging op 2 maart

Een topman van Samsung heeft vandaag bekend gemaakt dat de Samsung Galaxy S6 tijdens het Mobile World Congress zal worden onthuld tijdens een evenement. Het aankomende vlaggenschip is momenteel nog in een prototype fase maar de ontwikkelingen zijn gaande. Er is nog geen definitieve keuze gemaakt welke van deze prototypes op de markt zal komen. 

Galaxy-S6

Volgens de Koreaanse krans The Chosun Iibo gaat Samsung op 2 maart tijdens het Mobile World Congress in Barcalona de nieuwe smartphone presenteren. Tijdens het Mobile World Congress heeft Samsung ook eerder de Galaxy S2 en Galaxy S5 aangekondigd. De topman die met de aankondiging kwam heeft ook laten weten dat er nog niet definitief is besloten welk prototype gebruikt zal worden voor de smartphone. Er wordt bijvoorbeeld nog overlegd of de telefoon een traditionele smartphone-layout, of dat er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd zoals een edge scherm.

Volgens de laatste geruchten krijgt de smartphone een scherm van ongeveer 5,2-inch en een QHD resolutie. Ook gaan er geruchten rond dat Samsung werkt aan een 20-megapixelcamera aan de achterzijde en intern 4GB aan werkgeheugen. De processor is waarschijnlijk het topmodel uit de Exynos processor serie van Samsung.

Vorig artikelFacebook gaat hoax berichten verminderen
Volgend artikelDropbox komt naar Windows Phone app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in