Tele2 rolt 4G uit voor eerste klanten

Tele2 is begonnen met de uitrol van het 4G netwerk voor de eerste klanten. Het gaat vooralsnog om een klein aantal klanten, een landelijke uitrol voor het netwerk vind pas rond deze zomer plaats. Tele2 gaat in april de eerste 40.000 klanten overzetten naar het eigen 4G-netwerk, zo heeft de provider laten weten. 

Vooralsnog is er alleen een uitrol voor de klanten welke een smartphone hebben met 4G ondersteuning en wonen in een gebied waar de provider een 4G dekking biedt. Het zal twaalf tot veertien weken duren voordat de klanten in de eerste groep worden omgezet.

Vanaf mei worden alle klanten omgezet naar het 4G netwerk van Tele2. Huidige klanten zijn eerder aan de buurt dan nieuwe abonnees, vanaf de zomer is 4G standaard beschikbaar voor de nieuwe abonnementen. Tele2-klanten ontvangen automatisch bericht van de provider zodra ze zijn overgezet naar het 4G netwerk. Op dit moment heeft nog maar een klein deel van Nederland een dekking voor het 4G netwerk van Tele2. Op dit moment zegt Tele2 goede 4G-dekking te bieden in de Randstad.

Vorig artikelHuawei P8 Lite komt op de markt voor 250 euro
Volgend artikelWiko Ridge 4G nu te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in