Huawei P8 Lite komt op de markt voor 250 euro

Huawei komt deze maand met een nieuw vlaggenschip, het gaat hierbij om de nieuwe Huawei P8 Lite smartphone welke verkocht zal gaan worden voor 250 euro. Inmiddels is er veel informatie bekend over de Huawei P8 Lite smartphone, waaronder specificaties en de adviesprijs. 

P8-Lite

Het is al enige tijd bekend, dat Huawei komt met een nieuwe smartphone. Het is inmiddels wel zo goed als zeker dat Huawei op 15 april de nieuwe smartphones zal gaan presenteren waaronder het nieuwe topmodel. tijdens een evenement. Het lijkt er echter op dat Huawei nog een toestel gaat onthullen, namelijk de Huawei P8 lite smartphone.

De Huawei P8 Lite is zoals de naam al aangeeft de goedkopere versie van de P8 smartphone. De P8 Lite zou hetzelfde design hebben als zijn grote broer. Het toestel heeft een adviesprijs meegekregen van 250 euro, de verwachting is dat de Huawei P8 verkocht zal worden voor 400 euro of meer. Voor de lage adviesprijs krijgt de gebruiker redelijke hardware waaronder een 5-inch scherm met HD-resolutie van 720×1280 pixels, een 1,2 GHz octa-core processor, en 2 GB werkgeheugen.

Vorig artikelMotorola Moto G 4G, X en E uit 2013 ontvangen Android 5.1 update
Volgend artikelTele2 rolt 4G uit voor eerste klanten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in