Nieuwe Google Photos foto dienst van Google biedt onbeperkte opslag

Google heeft een nieuwe fotodienst beschikbaar gemaakt, met de nieuwe Google Photos dienst is het mogelijk om foto’s gemakkelijk te organiseren, daarnaast is de dienst voorzien van onbeperkte online opslagruimte voor alle foto’s. Met Google Photos is het voor de gebruiker mogelijk om gemakkelijk alle foto’s te verzamelen. Google-Photos

 

De app beschikt over vele functionaliteiten, zo kan de app onder andere automatisch mensen herkennen in de foto’s en vervolgens de afbeeldingen groeperen. Zo kan je automatisch een overzicht aanmaken waarin alle foto’s van een bepaald persoon aanwezig zijn. Ook kunnen afbeeldingen automatisch gegroepeerd worden op locatie en of er bepaalde voorwerpen in beeld staan.

Beschikbaarheid

Om de dienst aantrekkelijk te maken heeft Google een onbeperkte opslagruimte vrijgegeven voor de gebruikers. Via Google Photos kun je al je foto’s en video’s uploaden voor een persoonlijke, privé back-up. Het is zelfs mogelijk om de foto’s in hoge kwaliteit te uploaden, waarbij een max is toegestaan van 16-megapixel.

Vorig artikelGoogle introduceert Android M
Volgend artikelInbox by Gmail voor iedereen beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in